Saturday, 10 October 2020

Sijil Halal Shaklee 2020

Shaklee ialah produk keluaran US dan diperakui halal oleh Islamic Service of America (ISA) sebuah badan yang di iktiraf penghalalan antarabangsa oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Halal hanya boleh dikeluarkan oleh negara yang menghasilkan produk bukan negara yang import produk tersebut.

Sijil Halal Shaklee 2020

Sijil Halal Shaklee 2020

Monday, 21 September 2020

ESP Untuk Mengurangkan Lapar Ibu Menyusu Dan Mengenyangkan Bayi Yang Minum Susu Ibu

Bangun tidur pagi tadi lapar sangat sangat sangat. Memang tak leh bawak bincang. Padahal bangun pukul 5pagi. Belum subuh lagi🤦‍♀️

Semalam last makan pukul 6 lebih sebab ade birthday celebration anak buah kat Sungai Buluh. 

Bila sampai rumah pukul 10 malam konon konon nak susu baby sekejap je. Ehh terus tak sedar sampai ke pagi.

Dah jadi ibu menyusu 🤱 ni, lagi lah lapar memang tak boleh bawak bincang. Tak boleh nak tunggu pukul 7 pagi beli sarapan dulu ke apa kan..🤣

Dasyat sungguh tahap lapar tu. Korang pernah rasa tak?

Kalau dibiar je confirm perut masuk angin. Dah satu kerja pulak duk terkentut je nanti.🤣 Itu kalau angin nak keluar boleh la kentut.

Kalau angin tak nak keluar, memang boleh sakit perut oii. Pastu sakit kepala sebab angin naik ke kepala. Pastu rasa nak sendawa tak tak boleh. Pastu rasa nak muntah. Pastu rasa nak marah semua orang..hahaha😆 (banyak betul pastu kan😜)

Kalau lapar macam ni korang biasa buat apa?

Jangan nak suruh Syida masak maggie plak sebab maggie laki sis tak bagi buat stok. Sis suka je makan maggie🤣

Nasib baik lah ada ESP. Memang penyelamat sangat tau.

Senang sangat plak tu nak buat. Letak je dalam shaker tambah air goncang goncang terus minum. Terus tak de dah rasa lapar. Syukur sangat.🤲

Dapat lah perut bertahan sampai 11.30pagi tadi sebab buat urusan IC dengan lesen tu. 11.30 pagi terus brunch (makan pagi dan makan tengahari terus).

Syukur jugak minum ESP ni. Walaupun sebelum minum ESP tu lapar nak matey, susu untuk Husna tetap banyak dan dapat kenyangkan Husna.

Tak de lah Husna meragam sepanjang ibu buat urusan. Senang kerja ayah bila kena pegang Husna kejap tadi.

Kalau Husna meragam kompem dengan ayah dia skali meragam nanti. Hihi😁

Dapatkan ESP dari Syida di www.wasap.my/60139212767/NakESP

Thursday, 18 January 2018

Makan Omega Untuk Minda Anda


Otak kita mengandungi hampir 60% lemak dan padat dengan asid lemak omega-3

Omega-3 memainkan peranan penting untuk memastikan minda anda berfungsi seperti bilik kawalan 24 jam.



Meningkatkan Prestasi Mental.

Wednesday, 17 January 2018

Kekal Aktif Dengan Omega-3





Sendi adalah sambungan antara dua tulang yang membolehkan anda memusingkan kepala, membengkokkan siku, menggerakkan pinggul, berjalan, melompat, dan melakukan perkara lain yang anda ingin lakukan. 


Bagaimanapun, apabila usia semakin meningkat, terdapat sedikit kesakitan dan keperitan yang mungkin boleh menjejaskan kehidupan anda dan menyebabkan aktiviti harian tidak selesa. 

Berita baik! 

Tuesday, 16 January 2018

Asid Lemak Omega-3 Lemak Sihat Baik Untuk Kesihatan Jantung Anda


Asid lemak Omega-3 adalah lemak yang sihat atau ‘baik’ yang diperlukan untuk menyokong fungsi normal tubuh. Omega-3 telah dikaji secara meluas berkenaan manfaatnya terhadap tubuh badan: 


Monday, 15 January 2018

Set Hamil Shaklee


Setiap ibu hamil pasti mahukan bayi dalam kandungannya mendapat khasiat yang terbaik untuk pembesaran yang sempurna dan pertumbuhan otak yang cemerlang.

Set Hamil Shaklee memenuhi kesemua keperluan ibu hamil dengan rangkaian produknya.

SET HAMIL SHAKLEE PILIHAN IBU-IBU HAMIL YANG INGINKAN KESIHATAN TUBUH SECARA KESELURUHAN

Apa yang ada di dalam Set Hamil Shaklee?

Anda boleh pilih dari 3 set di bawah:


Sunday, 14 January 2018

Asid Lemak Omega-3 Lemak Sihat Baik Untuk Fungsi Otak Anda



Asid lemak Omega-3 adalah lemak yang sihat atau ‘baik’ yang diperlukan untuk menyokong fungsi normal tubuh. Omega-3 telah dikaji secara meluas berkenaan manfaatnya terhadap tubuh badan: 


FUNGSI OTAK


Otak kita terdiri daripada hampir 60% lemak dan kebanyakan sistem saraf terdiri daripada lemak. 

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results