Tuesday, 15 December 2020

Promosi Disember 2020 Youth Duo (Youth Protect Duo)


Promosi Disember 2020 Youth Duo (Youth Protect Duo)
Promosi Disember 2020 Youth Duo (Youth Protect Duo)

Assalamualaikum. 

Sempena bulan ni Youth ada promosi, jadi Syida nak cerita la sikit pasal Youth ni. 😊

Syida pengguna Youth sejak Syida lahirkan anak kedua Syida awal tahun 2018.

Jadi kalau tengok Adeeb, Syida tau la berapa tahun dah pakai Youth. Haha. Boleh tak gitu..😄

Ni Syida cerita sikit Promosi Youth Protect Duo ni. Ianya terdiri daripada Luminous Gel Oil Cleanser dan Age Defense Moisturizer - SPF 50.

Jujur Syida cakap, 2 item ni pun dah cukup best. Sejak 2018 baru 2 kali Syida beli Luminous Gel Oil Cleanser

Pastu Age Defense Moisturizer - SPF 50 tak habis pun lagi sejak belian yang pertama. Syida akan pakai Moisturizer ni lepas mandi pagi.

Best kan? Sangat jimat dan sangat tahan lama.

Okay jemput baca tau korang.🤩

Promosi Disember 2020 Youth Duo (Youth Protect Duo)

Luminous Gel Oil Cleanser

🏵 Pembersihan double cleansing di dalam satu cleanser sahaja
🏵 Menghaluskan kulit dengan menanggalkan sel kulit mati
🏵Tidak mengandungi sabun - tidak mengeringkan kulit
🏵 pH seimbang
🏵 Memberi nutrisi pada kulit
🏵 Mengekalkan kelembapan kulit
🏵 Boleh digunakan sebagai makeup remover
🏵 Sesuai untuk kulit sensitif kering YOUTH

Age Defense Moisturizer - SPF 50

🌺 Pelembap + sunblock SPF 50
🌺 Melindungi kulit dari sinar uvA dan uvB (broadspectrum)
🌺Mengelakkan kerosakan sel kulit baru
🌺 Melindungi dari sunburn dan penghasilan jeragat
🌺 Melindungi kolagen di dalam kulit
🌺 Water-based maka sesuai untuk kulit berminyak dan mesra wuduk
🌺 Memberikan tona kulit lebih sekata
🌺 Boleh digunakan sebagai makeup primer

Harga Runcit: RM 400
Harga Ahli: RM 320
Yuran Keahlian: RM 35
FREE Postage
Pos ke Seluruh Malaysia 🇲🇾

Berminat nak cuba Promosi Disember 2020 Youth Duo (Youth Protect Duo)?

Boleh hubungi Syida kat nombor di bawah ni ye😊

Syahida Ali
0139212767

Ahli berdaftar Shaklee sejak Februari 2014


Atau boleh terus klik link ni untuk buat belian Promosi Disember 2020 Youth Duo (Youth Protect Duo) di website Shaklee🙂

Terima kasih sudi datang ke blog Syida.❤

Kalau nak baca pasal Promo Youth lain boleh klik Youth Hydrate Duo

Thursday, 10 December 2020

Promosi Disember 2020 Youth Duo (Youth Hydrate Duo)

Promosi Disember 2020 Youth Duo (Youth Hydrate Duo)
Promosi Disember 2020 Youth Duo (Youth Hydrate Duo)

Assalamualaikum. 

Syida nak bagitau bulan ni Youth ada promosi tau. 

Syida pengguna Youth ni sejak Syida lahirkan anak kedua Syida awal tahun 2018.

Jadi kalau tengok Adeeb, Syida tau la berapa tahun dah pakai Youth. Haha. Boleh tak gitu..😄

Ni Syida cerita sikit Promosi Youth Hydrate Duo ni. Ianya terdiri daripada Luminous Gel Oil Cleanser dan Perfecting Skin Toner.

Jujur Syida cakap, 2 item ni pun dah cukup best. Sejak 2018 baru 2 kali Syida beli. 

Sangat tahan lama.

Okay jemput baca tau korang.🤩

Promosi Disember 2020 Youth Duo (Youth Hydrate Duo)

Luminous Gel Oil Cleanser

🏵 Pembersihan double cleansing di dalam satu cleanser sahaja
🏵 Menghaluskan kulit dengan menanggalkan sel kulit mati
🏵Tidak mengandungi sabun - tidak mengeringkan kulit
🏵 pH seimbang
🏵 Memberi nutrisi pada kulit
🏵 Mengekalkan kelembapan kulit
🏵 Boleh digunakan sebagai makeup remover
🏵 Sesuai untuk kulit sensitif kering YOUTH

Perfecting Skin Toner

🏵 Menanggalkan sel kulit mati
🏵 Membersihkan sisa kekotoran yang berbaki
🏵 Mencerahkan kulit kusam
🏵 Menutup liang pori
🏵 Menenangkan kulit
🏵 Menghidratkan kulit
🏵Tidak mengeringkan kulit
🏵Membekalkan nutrisi pada kulit

Harga Runcit: RM 393
Harga Ahli: RM 315
Yuran Keahlian: RM 35
FREE Postage 
Pos Ke Seluruh Malaysia 🇲🇾 

Berminat nak cuba Promosi Disember 2020 Youth Duo (Youth Hydrate Duo)?

Syahida Ali

Atau boleh terus klik link ni untuk buat belian Promosi Disember 2020 Youth Duo (Youth Hydrate Duo) di website Shaklee🙂

Terima kasih sudi datang ke blog Syida.❤

Saturday, 10 October 2020

Sijil Halal Shaklee 2020

Shaklee ialah produk keluaran US dan diperakui halal oleh Islamic Service of America (ISA) sebuah badan yang di iktiraf penghalalan antarabangsa oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM). Halal hanya boleh dikeluarkan oleh negara yang menghasilkan produk bukan negara yang import produk tersebut.

Sijil Halal Shaklee 2020

Sijil Halal Shaklee 2020

Monday, 21 September 2020

ESP Untuk Mengurangkan Lapar Ibu Menyusu Dan Mengenyangkan Bayi Yang Minum Susu Ibu

Bangun tidur pagi tadi lapar sangat sangat sangat. Memang tak leh bawak bincang. Padahal bangun pukul 5pagi. Belum subuh lagi🤦‍♀️

Semalam last makan pukul 6 lebih sebab ade birthday celebration anak buah kat Sungai Buluh. 

Bila sampai rumah pukul 10 malam konon konon nak susu baby sekejap je. Ehh terus tak sedar sampai ke pagi.

Dah jadi ibu menyusu 🤱 ni, lagi lah lapar memang tak boleh bawak bincang. Tak boleh nak tunggu pukul 7 pagi beli sarapan dulu ke apa kan..🤣

Dasyat sungguh tahap lapar tu. Korang pernah rasa tak?

Kalau dibiar je confirm perut masuk angin. Dah satu kerja pulak duk terkentut je nanti.🤣 Itu kalau angin nak keluar boleh la kentut.

Kalau angin tak nak keluar, memang boleh sakit perut oii. Pastu sakit kepala sebab angin naik ke kepala. Pastu rasa nak sendawa tak tak boleh. Pastu rasa nak muntah. Pastu rasa nak marah semua orang..hahaha😆 (banyak betul pastu kan😜)

Kalau lapar macam ni korang biasa buat apa?

Jangan nak suruh Syida masak maggie plak sebab maggie laki sis tak bagi buat stok. Sis suka je makan maggie🤣

Nasib baik lah ada ESP. Memang penyelamat sangat tau.

Senang sangat plak tu nak buat. Letak je dalam shaker tambah air goncang goncang terus minum. Terus tak de dah rasa lapar. Syukur sangat.🤲

Dapat lah perut bertahan sampai 11.30pagi tadi sebab buat urusan IC dengan lesen tu. 11.30 pagi terus brunch (makan pagi dan makan tengahari terus).

Syukur jugak minum ESP ni. Walaupun sebelum minum ESP tu lapar nak matey, susu untuk Husna tetap banyak dan dapat kenyangkan Husna.

Tak de lah Husna meragam sepanjang ibu buat urusan. Senang kerja ayah bila kena pegang Husna kejap tadi.

Kalau Husna meragam kompem dengan ayah dia skali meragam nanti. Hihi😁

Dapatkan ESP dari Syida di www.wasap.my/60139212767/NakESP

Thursday, 18 January 2018

Makan Omega Untuk Minda Anda


Otak kita mengandungi hampir 60% lemak dan padat dengan asid lemak omega-3

Omega-3 memainkan peranan penting untuk memastikan minda anda berfungsi seperti bilik kawalan 24 jam.



Meningkatkan Prestasi Mental.

Wednesday, 17 January 2018

Kekal Aktif Dengan Omega-3





Sendi adalah sambungan antara dua tulang yang membolehkan anda memusingkan kepala, membengkokkan siku, menggerakkan pinggul, berjalan, melompat, dan melakukan perkara lain yang anda ingin lakukan. 


Bagaimanapun, apabila usia semakin meningkat, terdapat sedikit kesakitan dan keperitan yang mungkin boleh menjejaskan kehidupan anda dan menyebabkan aktiviti harian tidak selesa. 

Berita baik! 

Tuesday, 16 January 2018

Asid Lemak Omega-3 Lemak Sihat Baik Untuk Kesihatan Jantung Anda


Asid lemak Omega-3 adalah lemak yang sihat atau ‘baik’ yang diperlukan untuk menyokong fungsi normal tubuh. Omega-3 telah dikaji secara meluas berkenaan manfaatnya terhadap tubuh badan: 


Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results