Thursday, 13 August 2015

Kenapa Shaklee ESP Istimewa?



Assalamualaikum reader..:) jum intai ape istimewanya ESP ni..actually ESP produk Shaklee kegemaran Syida tau..jum!! CheckItOut!! :) :) :)




Keistimewaan ESP Shaklee:

Non-GMO...

  • hanya menggunakan kacang soya non-gmo
  • bebas daripada pendedahan perubahan genetik
  • Diproses pada suhu yang rendah..

9 Asid Amino..
.
  • menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia..

Rendah Glisemik...
  • mengandungi kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah - sesuai untuk pesakit diabetis..

Halal...
  • Sesetengah protin soya diproses dengan alkohol
  • Shaklee hanya menggunakan kacang soya yang dicuci dengan air untuk mengekalkan kebaikan protin (isoflavones, genistein dan daidzein)..

Okay! bestkan....:) sebab itulah setiap hari Syida minum ESP ni..hehe..

Semoga entry ini bermanfaat untuk anda! :)


Untuk info dan order produk shaklee;

~Nurul Syahida~
  013 921 2767  

your trusted Shaklee Distributor :)
Pengedar Shaklee Berdaftar yang KOMITED!

6 comments:

  1. Replies
    1. yessss...semua product pun best sangat kan... :)

      Delete
  2. Replies
    1. Syida pun suka sangat keen..nak2 tempe...tempe kan dari kacang soya jugak kan...kalau air soya kene pandai-pandai pilih jugak..make sure yang non-gmo.. :)

      Delete
  3. Assalamualaikum...
    hai!

    Saya ada jual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc

    jemput tengok blog saya
    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig saya

    @nurnasuha96_

    whatsapp +60196117811

    ReplyDelete

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results