Followers

Monday, 9 March 2015

TESTIMONI ESP - Halimahtus Saadiah

[BULAN UNTUNG BERGANDA!!PROMO ESP March 2015]
.
.
#TestimoniESP ..apa kata mereka yang ambil ESP ni? :)
.
.
Pengalaman Halimahtus Saadiah ..terima kasih kerana berkongsi pengalaman berharga! :)

.
.
semoga Halimahtus Saadiah dimurahkan rezeki Allah kerana memberi manfaat kepada orang lain..aamiin :)
.
==================================
.
Halimahtus Saadiah
.
Pengalaman first,teringat JUN 2013,waktu first amek produk shaklee dengan ESP dulu...
.
kalau ade orang try yang murah2 dulu,tqpi sy terus amek ESP sebab waktu tu nak buat persediaan utk kahwin..
.
almaklumlah nak jd perantin kena lah skin cantik,body tip top,bertenaga sebab banyak benda nak uruskan...
.
so tak banyak bunyik try jelah esp,mula2 susahnyq aku nak telan susu soya ni...
.
last2 google sendri boleh tak campur dengan minuman lain...hasil google,saya teruja bila dapat tau ESP boleh campur dgn minuman lain...
.
sy pilih strawberry duthlady milk...sebab mmg feveret ni...so bila campurkan,rasa macam aiskrim..so delicious!!!!
.
lepas tu gasaklah minum and cuba macam2 perisa,milo lah,campur madu dengan kurma lah..
.
sedang seronok rasa variasi minuman,halimah kena healing crisi...badan lemau gilerrrr...
.
stress sekejap dalam 2 minggu...pelik jugak apehal lah badan lemau...akk pesan suruh banyak minum air banyak..
.
buat jugak lah...sehari mmg buat lebih dr 3L sebab nak sembuh cepat...lepas sebulan amalkan ESP x nampak ape2 perubahan pon...
.
masa tu macam dah rasa kena tipu je...tapi gagah jugak beli lagi sampai masuk 3 canister baru nampak kesan...lama oii!!
.
benda pertama saya perasan ialah parut luka di kaki dah hilang...sebab dulu masa kecik macam jantan kan...org masuk longkang aku masuk longkang..tu benda pertama nampak!!
.
lepas tu kulit muka dah x berbelang.....kalau tak dah macam pakai topeng..lepas tu perubahan nampak lagi bila jerawat kecik2 yg dulunya macan ku nak tarah pakai pisau..kini kian hilang...
.
perasan jugak kulit dah sekata..yg part paling best badan dah x lemau...dah tak baringg je lepas balik keje macam org pikul batu...balik kerja boleh buat kerja2 lain...memang best ESP!
.
terbaik dari ladang soya....hihi!
.
.
With love,
Syida 013.921.2767,
pengedar sah shaklee

No comments:

Post a Comment

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...