Saturday, 8 November 2014

Bonding Time

Assalamualaikum warahmatullah hi wabarakatuh....

Seperti tajuk di atas...jika tiada aral melintang (wah gitu...hehe) setiap minggu Syida dan hubby akan cuba bawa Aqeef Razin bonding dengan
atok dan uwannya..means parents in law Syida la...dan tak lupa juga onyangnya...sebab parents in law yang dekat dengan Syida...kalau lah family Syida dekat pun macam tu jgk kot...(perangcangan Allah itu Maha Hebat)...

Minggu ni istimewa sikit..biase baby Aqeef Razin jumpa dengan atok dan uwannya tapi hari ni dia jumpa skali dengan sedara sebelah atoknya pulak which is pak long, mak long, pak ndak dan mak ndak encik hubby...maksudnya atok saudara baby Aqeef razin la kan...

Kebetulan pulak dapat jumpe diaorang sebab atok saudara hubby Syida kembali ke rahmatullah semalam..innalillahi wainna ilaihi rojiun... (al fatihah)...

Memang busy sikit la hari ni tapi Alhamdulillah masih juga bertenaga since Syida memang konsisten ambil ESP..Walaupun Syida tidur pukul 4pagi dek kerana tunggu hubby balik..punya lah risaukan dia sebab tak sampai2 rumah dari rembau pukul 11malam, rupanya dia kepenatan dan tertidur di RNR Seremban..sabar je la kan...dalam hati panjatkan rasa syukur ke hadrat ilahi sebab hubby Syida selamat pulang...

Okay berbalik kepada tajuk...seronok betul atuk dan uwannya dapat jumpa dengan cucu...yang si Aqeef Razin plak dah pandai ajak orang sembang walaupun tengah mengantuk sangat...dah la suka senyum...geram betul...hahaha...geram ngn anak sendiri... :)

akhirnya tertido juga dia...sekian...


Your Shaklee Independent Distributor,

Nurul Syahida Binti Ali
ID: 1113081
Call/SMS/WhatsApp: 013-9212767
Email: nurulsyahidaali@gmail.com
COD Area: Puchong, Ampang, Petaling Jaya

No comments:

Post a Comment

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results