Saturday, 16 September 2017

Teknik Follow Up Berkesan




Nak berniaga mesti wajib ada ilmu..kalau tak de ilmu tak ke mana kan..wat apa saje pun wajib ada ilmu..betul kan?😎😎


Alhamdulillah kat #maestroelite sokmo la ade ilmu yang sangat "diamond" tau..


Memang sangat berharga..kalau gi masuk kelas berbayar mau puluh-puluh ratus-ratus ribu dah ni..😱😱 tapi kami dapat free jaaa...rugi tak guna betul2..

Antara teknik follow up berkesan yang cikgu ajar;

1. Tawaran Diskaun / Promosi
2. Free Gift
3. Limited Offer
4. Tawaran Sempena Hari atau Event
5. Buka Tawaran Jadi Ahli
6. Set Percubaan
7. Kod Kupon Diskaun

Tambahan : Peraturan 3 kali


Pertama kali : Assalamualaikum sis. Hari tu sis ade PM saya mengenai produk Set Jerawat. Sis masih berminat untuk dapatkan produk ni?

Kedua Kali : Assalamualaikum cik. Semoga hari ini hari yang ceria buat cik. :) Saya ingin menawarkan tawaran "diakaun-abis-laris" sebanyak 30% untuk SET MENYUSU SHAKLEE. Tawaran ini sah sehingga 30 November 2017. Jika cik berminat, segera PM saya ye sebelum promosi tamat. :)

Ketiga Kali : Assalamualaikum sis. Saya nak offer best Price untuk SET MENYUSU SHAKLEE sempena hujung bulan. Sis berminat untuk grab tawaran terakhir bulan ini? 

Antara yang best skali bila seller offer benda free..dapat free gift memang best la kan..sape tak nak barang free..hehe..

Diskaun menjunam pun best sangat sebab bila diskaun menampakkan keuntungan ya amat sangat di pihak customer..betol tak?hehe..

So, ilmu dah dapat..wajiblah bertindak! Iyaaaahh!!πŸ’ƒπŸ’ƒ jangan simpan ilmu dalam buku je tak ke mana..πŸ˜„πŸ˜„

Doakan Syida dan MPE berjaya ye uols! Tenkiuu😘

Ilmu ni Syida dapat dari cikgu Thuha salah seorang SID di bawah empayar maestro..

Nak jadi salah seorang dari team kami? jum-jum!

Hubungi kami jika anda berminat nak sertai team kami.. :)


Nurul Syahida (Syida)

013 921 2767
Your Trusted Shaklee Independent Distributor
COD Puchong Utama

Pengeposan ke seluruh Malaysia

2 comments:

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results