Monday, 18 September 2017

Mengantuk? Keletihan Melampau? Cinch Tea Ada Penyelesaiannya..


Anda mengantuk?

Haaa...tajuk dia kaaann..ade ke yang macam ni? Ni la simptom yang jadi kat Fizah Asman salah seorang sahabat dalam Maestro team Syida..

Asbab dari mengantuk dan keletihan melampau ni lah punca anak-anak kak Fizah selalu kene marah dan selalu diabaikan jugak..


Sedih dengar cerita kak Fizah..tak de sape yang nak abaikan dan nak marahkan anak tanpe sebab sebenarnya..sob sob sob..😢😢

Kak fizah seorang peminum air berkafein tegar jugak yang iklan shu*ri Ya*ya tu..😁😁

Akibatnya, Kak Fizah migrain, kerap MC dan bergantung pada pain killer, jantung berdebar atau berdegup laju, mula rasa sakit sana sini bila salah makan..

Prestasi kerja kak Fizah merosot..boss kak Fizah asyik pandang semacam dan selalu gak kene panggil dengan boss asbab prestasi kerja..😱😱

Selain tu, kesan dari kafein jugak, kak Fizah cepat letih, berat susah turun,mudah nak marah dan hilang fokus..

👆👆Sedih kan kalau kita dalam keadaan macam ni? Tak de sape pun berimpian hidup macam ni tau..

Tapi tu semua Kak Fizah yang dulu sebelum beliau kenal dengan "Cinch Tea"..😊😊

Bila dah cuba Cinch Tea, Kak Fizah totally berubah..dah boleh tinggalkan air berkafein yang dulunya dah sebati dengan diri kak Fizah..

Memang wow sangat tau! Tengok lah gambar kak Fizah kat bawah ni...


Dengan minum Cinch Tea bentuk badan pun boleh berubah tau..seronok betul tengok perubahn pada kak Fizah..

Gambar Kak Fizah

Kandungan Cinch Tea

Kandungan yang ada dalam Cinch Tea ni pun best sangat.. Boleh refer pada gambar atau tulisan di bawah.

Kandungan Cinch Tea:

1. Matcha Grean Tea Powder

Disediakan secara semuljadi untuk menyimpan semua nutrient yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.

2. Read Tea Extract

Salah satu ntioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol - pejuang kanser yang kuat.
Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas contohnya seperti pencemaran alam, pemakanan yang tidak sihat dan sebagainya.
Ia merupakan antioksidan yang begitu kuat dandikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor daripada merebak.

3. White Tea Extract

Juga dikenali sebagai teh hijau muda dan mempunyai kandungan antioksidan yang lebih tinggi berbanding teh hijau.
Mampu menghalang lemak yang tak perlu dan membantu pembakaran lemak dalam masa yang sama membantu untuk kurus

4. Rooibos Red Tea Extract

Tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan, kaya dengan sebatian polifenol - antioksidan dan ia merupakan agen detox yang sangat kuat.

5. Taurina

Menggalakkan metabolisme yang mana ia akan meningkatkan tenaga, mampu melarutkan lemak dan membantu menghasilkan otot tanpa lemak.

Terus Syida rasa nak jadikan Cinch Tea ni minuman harian syida jugak😉😉


Korang pun boleh gak minum😄⚘⚘

Semoga bermanfaat sharing Syida ni untuk anda.. :)


Kalau nak tau lebih lanjut tentang Cinch Tea atau nak cuba Cinch Tea ni, boleh hubungi kami:

Nurul Syahida (Syida)

013 921 2767
Your Trusted Shaklee Independent Distributor
COD Puchong Utama

Pengeposan ke seluruh Malaysia

No comments:

Post a Comment

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results