Wednesday, 25 November 2015

Alhamdulillah Terima Kasih Allah #2

Assalamualaikum dan selamat pagi semua! :)

"Allah humma shoyyiban nafi'an"
(Ya Allah turunkanlah kepada kami hujan yang bermanfaat)..aamiin

Alhamdulillah hari ni pagi-pagi lagi Allah dah bagi nikmat hujan pada makhluk di bumi-Nya..sejuk dan nyaman je rasakan..Syukur Alhamdulillah..

Hari ni Syida dan keluarga bangun se awal 5 pagi kerana nak ke KLIA2 nak hantar adik nombor 3(acik kepada Aqeef) Syida naik kapal terbang..(kene mention tu adik nombor berapa maklum lah Syida ada 6 orang je adik..haha)

Bila nak sampai je airport hujan turun..Alhamdulillah terima kasih Allah sebab turunkan hujan kepada kami..semoga hujan ini adalah hujan yang bermanfaat untuk kita semua..:)

Aqeef suka sangat la pergi airport sebab Aqeef dapat kawasan yang sangat luas untuk dia jalan-jalan dan explore..hihi..

Semoga acik Aqeef selamat pergi dan pulang..Semoga diberi kesihatan yang baik oleh Allah untuk explore Sarawak bersama ayah cik Aqeef ya! :)

Alhamdulillah terima kasih Allah untuk memori pada hari ini..Semoga ia tersimpan rapi di dalam memori untuk dikenang-kenang si masa hadapan..:)

♥umur Aqeef 1 tahun 3 bulan

With love;
Syida 013 921 2767


2 comments:

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results