Followers

Monday, 7 September 2015

Tiada Lagi Masalah Susu Merudum Untuk Ibu Bekerja


Testimoni ESP #9

First time jatuhhh cintan betul dgn esp ni masa lepas bersalin anak kelima..masa tu dah nak start keje dan susu badan makin drop..

nak taknak saya PAKSA jugak amik set bajet nyusu..esp n alfalfa..sgttt terujaa...lepas minum esp dan buat stok haritu susu makin pekat..dan cepat bengkak susu..kesan terasa masa tu jugak! 

Alhamdulillah..dan badan rasa lebihh berTENAGA..walaupun lepas nyusu anak badan xmudah menggigil lagi..hihhi..biasanya lepas nyusu anak cepat lapar dan lambat makan akan menggigil ler seluruh badan..huahuaa...

Kesan EKSTRA lagi dah minum bertin2 esp ni kulit makin glowing..xpayah nak tonyoh pape kat muka pun xpe..muka dah macam pakai bedak..hihhi..kulit memang xberminyak..dah jatuh cinta bercinta lagii..

dulu kulit muka rasa tebal je kalau xpakai pencuci muka atau pun cream muka pape..skrg no more!! Tengah hari ke malam ke..kulit muka tetap xberminyak..jadi xpayah pakai bedak compact ye..awesome! Esp very special.

~Hasmulini Abdul Rahman~

Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)

Syida 

013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767

Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!




Bulan September 2015 bulan promosi ESP




2 comments:

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...