Followers

Friday, 11 September 2015

Susu Meriah Tiada lagi Susu Merudum

Bismillah..entry hari ini sebenarnya bersambung dari entry yang sebelum ni..Kalau korang perasan la testimoni ni dari tuan yang sama..:) Korang boleh ke sini untuk buat rujukan..:)

Testimoni ESP #14


Sambung tadi.....Dan 1 lagi...yang bestnyer,,.ibu bekerja macam saya ni, kadang-kadang tak dan nak pam susu 3 jam sekali...


Kadang-kadang susu jadi sikit sebab 5 jam baru pam tapi lepas minum esp...waaa,,,,susu meriah balik...so, adenyer esp tak payah risau susu kurang ke...susu xde ke..,

Susu kembali normal lebih meriah, pekat likat, pastu kulit lembut, betis dah tak bersisik....sebelum ni suami cakap saya kurang makan sayur...

So, dengan ESP ni tak makan sayur pun boleh kulit cantik.....cukup protin, protin terbaekk punyerr yg pernah kami jumpa...

Anak fully breastfeed sampai skg da msuk 9 bulan...Alhamdulillah Aamiin...sihat walafiat ♡♡ likeloveesp



~Jie Mas~



Kepada kawan-kawan yang sedang membaca dan mempunyai masalah susu merudum teruk atau susu drop disebabkan macam-macam situasi seperti stress, datang bulan dan sebagainya, boleh lah mencuba dan berusaha dengan minum ESP. 

In Shaa Allah ini adalah salah satu usaha dan ikhtiar untuk korang mengatasi masalah susu merudum.

Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)

Syida 

013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767

Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!

Bulan September 2015 bulan promosi ESP




4 comments:

  1. Salam singgah, jom join GA ni... :)

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...