Followers

Friday, 4 September 2015

Semakin Hari Semakin Cantik! :)


Testimoni ESP #5


Pengalaman first,

Teringat JUN 2013,waktu first amek produk shaklee dengan ESP dulu...kalau ade orang try yang murah2 dulu,tapi saya terus amek ESP sebab waktu tu nak buat persediaan untuk kahwin...almaklumlah nak jadi perantin kena lah skin cantik,body tip top,bertenaga sebab banyak benda nak uruskan...

So tak banyak bunyik try jelah esp,mula2 susahnya aku nak telan susu soya ni...last2 google sendri boleh tak campur dengan minuman lain...hasil google,saya teruja bila dapat tau ESP boleh campur dgn minuman lain...saya pilih strawberry duthlady milk...sebab mmg feveret ni...so bila campurkan,rasa macam aiskrim..so delicious!!!!

Lepas tu gasaklah minum and cuba macam2 perisa,milo lah,campur madu dengan kurma lah..

Sedang seronok rasa variasi minuman,halimah kena healing crisi...badan lemau gilerrrr....stress sekejap dalam 2 minggu...pelik jugak apehal lah badan lemau...akak pesan suruh banyak minum air banyak..buat jugak lah...sehari mmg buat lebih dr 3L sebab nak sembuh cepat...

Lepas sebulan amalkan ESP x nampak ape2 perubahan pon...masa tu macam dah rasa kena tipu je...tapi gagah jugak beli lagi sampai masuk 3 canister baru nampak kesan...lama oii!!

Benda pertama saya perasan ialah parut luka di kaki dah hilang...sebab dulu masa kecik macam jantan kan...org masuk longkang aku masuk longkang..tu benda pertama nampak!!

lepas tu kulit muka dah tak berbelang.....kalau tak dah macam pakai topeng..lepas tu perubahan nampak lagi bila jerawat kecik2 yg dulunya macam ku nak tarah pakai pisau..kini kian hilang...perasan jugak kulit dah sekata..

yg part paling best badan dah tak lemau...dah tak baring je lepas balik keje macam org pikul batu...balik kerja boleh buat kerja2 lain...

memang best ESP!terbaik dari ladang soya....hihi!

~Halimahtus Saadiah~

Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)

Syida 

013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767

Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!


Bulan September 2015 bulan promosi ESP



4 comments:

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...