Followers

Tuesday, 8 September 2015

Rahsia Bertenaga Di Bilik Bersalin

Testimoni ESP #11


Esp dah sebati dalam diri...tak syokkk tanpa esp....wajib ber'ESP'...

First try memang tak boleh bla esp ni...tak leh telan gitu....so, nak sedapkan dia mix dengan milo or tamar cocoa...perghhhhhh!!!

Memang sedap giler, giler....pastu letak dalam fridge pulak...melelehh...Teringat-ingat jer lepas dah habis minum.....

Lagi best si esp ni...mase bersalinkan my baby pagi tu memang tak dan nak makan nasi, minum esp n mkn kuih je pgi tu sebab tak jangka nak bersalin tengahari lepas solat jumaat....

Dalam pukul 12 gitu sampai-sampai hospital doktor check jalan dah buka 9cm....ape lagi kalut la doktor dan nurse-nurse semua bawa pergi labour room..

Alhamdulillah bersalin dengan selamat dan ade tenaga untuk push even tak makan nasi....

~Jie Mas~

Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)

Syida 

013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767

Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!


Bulan September 2015 bulan promosi ESP




2 comments:

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...