Followers

Thursday, 3 September 2015

Milk Booster Untuk Ibu Menyusu Yang Sangat Best!


Testimoni ESP #4

Saya mula kenal ESP masa berpantang anak kedua April 2011.. 

Mula-mula tu tekak memang tak boleh nak terima sangat rasa ESP ni..tapi sebab kan nak banyak susu punya pasal saya gagahkan jugak...

Ya Allah syukur sangat sebab dah jumpa my milk booster (tears...sobss)..masa tu otak saya tak penah pun terpikir nak tahu apa lagi kelebihan esp ni (punyalah desprate nak cari milk booster)..

Yang saya tahu dia membantu menambahkan susu badan..lepas habis pantang 2 bulan mula lah bekerja..masa tu walaupun saya bekerja 5 hari lepas tu weekend busy dengan part time class lagi tapi saya pelik sebab badan saya sentiasa bertenaga..
  • Kulit pulak jadi lebih cantik sebab masa mengandung kulit jadi kusam..
  • pastu stretch mark pun makin pudar..
  • jerawat takde dah..parut2 jerawat makin pudar, 
  • rambut dah tak gugur dan 
  • tumit kaki pun dah tak kasar..
memang best esp ni..saya pernah buat eksperimen seminggu tak amek esp..saja lah nak tengok apa jadi..

yang saya nampak kulit macam tak sihat dan berseri, tumit kaki jadi kasar balik..so memang terbukti esp ni best..sebab dia jaga sel..bila sel sihat maka sihat lah badan kita..

kalau time puasa esp ni memang superb..tak terasa lapar sampai ke waktu berbuka..sebab itu saya sangat sukakan esp..my no.1 supplemen..

~Bazlia Amoza~

Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)

Syida 

013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767

Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!



Bulan September 2015 bulan promosi ESP


3 comments:

  1. ESP juga salah satu milk booster Ifa. Alhamdulillah anak dah 2 thn stgh tp masih bf dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...Syida pun sama...sekarang baru setahun Syida bf..1 more year to go... :)

      Delete
  2. alhamdulillah...Syida pun sama...sekarang baru setahun Syida bf..1 more year to go... :)

    ReplyDelete

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...