Followers

Thursday, 3 September 2015

Kenyang Dan Jimat Duit Dengan ESP

Testimoni ESP #2


Suka esp sebagai sarapan pertama saya!

Samada ambil as it is, ataupun campur dengan tamar koko atau minuman lain ke...esp tetap ada sebagai my early breakfast.

Kenyang sampai ke tengahari!..tipu la kot kalau nak kenyang sampai sehari suntuk kan...waktu pagi kat ofis tak terganggu (faham2 je lah..kalau dah berkumpul time makan tu, boleh drag ke arah buang masa..huhuhu)

Oh, yang penting...jimat duit breakfast ai hari2!

~Rosfarisya Roslan Rca~


Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)



Syida 



013 921 2767

013 921 2767

013 921 2767


Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!

Bulan September 2015 bulan promosi ESP



2 comments:

  1. jimat masa jugak sebab tak payah breakfast berat2. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaaa...syida pun sama..lagi2 kalau time kerja dengan waktu yang pack tak sempat nk membuang masa lama2 untuk makan kan...:)

      Delete

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...