Followers

Saturday, 5 September 2015

Ibu Anak 3 Disangka Anak Dara


Testimoni ESP #6


Mula2 cuba ESP masa menyusukan anak kedua....memang puas hati susu banyak dan badan tak letih sangat...

Anak pertama dulu menyusu badan sampai 3 bulan ja pastu terpaksa campur dengan susu botol sebab susu badan kurang....

Sejak mengamalkan ESP dapat menyusu anak kedua sampai sekarang umur dah 2 tahun 3 bulan....bukan dia sahaja menyusu anak bongsu pun menyusu sepenuhnya jugak.....

Waktu pregnant anak bongsu pun, susu banyak lagi untuk kakak dia....Dengan amalkan ESP sekarang tak dak masalah untuk susukan dua org budak :)

Kesan sampingan yang dapat dari amalkan ESP:

  • susu banyak, cukup untuk dua orang, si kecik bulat hanya dengan susu badan
  • kulit semakin cerah, parut semakin pudar
  • awet muda
  • badan tak terlalu kembang sekarang dah kurus
  • selera makan kurang
Yang best masa bawak anak bongsu pi klinik org tegur anak first ke....saya cakap tak la no 3....dia tanya umur saya ckp dah 30thun...dia ckp ingatkan baru kahwin, anak first sebab nampak mcm 20-an....

Suami pun perasan badan macam dah ada curve dan anjal sikit sejak amal ESP....sebelum ni selepas bersalin anak pertama badan berisi dan kembang sangat...

Alhamdullillah sejak amal ESP bersalin anak kedua dan ketiga badan tak naik mendadak....Baru2 ni jumpa sepupu dia ckp tahniah dah berjaya kembalikan badan macam zaman anak dara...TAK RUGI CUBA ESP :)

~Nor Ismaniza Ismail~


Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)

Syida 

013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767


Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!


Bulan September 2015 bulan promosi ESP


No comments:

Post a Comment

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...