Followers

Friday, 4 September 2015

Gastrik Pulih Dengan ESP


Testimoni ESP #3

Saya start minum Esp ni masa buat labwork yang makan minum tak menentu dan gastrik. Gastrik sampai jalan pun xleh..kena tunduk kejap dan jalan slow2.. 



Lepas istiqomah amalkan Esp ni, sampai bawak pergi lab, kongsi ngn kawan la, bila agak tak sempat nak lunch or dah mula rasa lapar, cepat2 bancuh.


Alhamdulillah cepat je pulih gastrik.. paling tak suka minum MMT tu sbb tau bahaya..

Apa pun lepas minum Esp bukan takat gastrik saya OK, Badan pun BERTENAGA, Berat pun maintain.


~Noraimi Syazwani ~

Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)

Syida 

013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767

Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!



Bulan September 2015 bulan promosi ESP



3 comments:

  1. ESP ni mmg membantu mengenyangkan dan suka amik waktu bfas atau sblm tidur

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..macam sama je waktu kita menikmati ESP ni..hehehehe

      Delete
  2. betul2..macam sama je waktu kita menikmati ESP ni..hehehehe

    ReplyDelete

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...