Followers

Sunday, 6 September 2015

Cadangan Terbaik Untuk Bakal Ibu Yang Pedih Ulu Hati



Tertimoni ESP #8




Saya lak first time try ESP ni masa pregnant ke 3 ni...masa kandungan dalam 6 weeks macam tu....Saya mai pedih ulu hati..heart burn...Ya Allah sakit tak dapat nak cerita kat orang...


Masuk makanan pedih...masuk air pun pedih...kalau termakan makanan pedas or bersantan...lagilah pedih...bila dah pedih...keluar ballik makanan...YA Allah lagilah sakit kalo keluar balik...

Bila g check doc...doc bagitau sebab saya ada gastik...pedih ni tak kan hilang sampailah saya bersalin...YA ALLAH rasa nk pitam pun ya...lama lagi tu nak bersalin...tak sanggup nak hadapi hari2 berikutnya...

Last nya..terdetik nak cuba ESP...bila duk amal kan...sehari dua tu tak nampak kesan...tapi tetap gak minum...sebelum makan tu ambik ESP dulu...dalam 2 minggu tu baru perasan...

Dah tak pedih...makan apa pun tak pedih dah perut ni....happy bukan main k...siapa x happy...sepatutnya kena tahan sampai 8 bulan.. dah jadi singkat...rasa sakit dalam 2 minggu ja...sampai bersalin dah xrasa heart burn tu...syukur kan...

Dapat lagi bonus...semua orang duk puji...kulit ko cantiklah...tak de dah yer JERAGAT kat muka ko tu....huhuhu....

sekian...karangan dari hati...huhuhu...(panjang lebar)

~Ctnatrah Che Kamaruddin~


Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)

Syida 

013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767

Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!




Bulan September 2015 bulan promosi ESP


Beli pek berkembar ESP diskaun 5%




2 comments:

  1. Suami ifa pun few days ago pedih ulu hati. Cuba gaviscon few times tak jalan juga. Ifa kasi esp. Alhamdulillah dgn izin Allah terus okay. Syukurr.

    ReplyDelete

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...