Wednesday, 2 September 2015

Bertenaga, Susu Pekat, Strechmark hilang dengan ESP

Testimoni ESP #1


ESP adalah produk pertama Shaklee yang saya cuba. Saya ambil masa berpantang Danish.


Minum macam tu je memang tak lalu. Saya campurkan dengan Nestum 3 in 1. tak pun kekadang minum ngan air jus Twister. 

Memang sedap. Apa yang saya rasa pas ambil Shaklee memang lain dari yang lain. 

  • Badan lebih bertenaga dan 
  • susu badan Alhamdulillah banyak dan pekat. Suka sangat. 
  • Paling best Strechmark hilang tau. 
  • Kulit Danish juga putih, gebu dan cantik
Ramai yang tegur dan dengan rendah hati saya kata ini baby Shaklee sebab Mama dia ambil suplemen Shaklee dan dia menyusu badan.

~Nurfadilah Suardi~



Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)



Syida 


013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767

Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!


Bulan September 2015 bulan promosi ESP




No comments:

Post a Comment

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results