Followers

Tuesday, 8 September 2015

Berpisah Denganmu Tiada...:)


Testimoni ESP #12


Bercinta dengan ESP memang bagai dapat hadiah besar..hihi sebab nape 'hadiah besar' sebab susu badan alhamdullillah penuh..

Masa mula-mula kenal dengan ESP dalam pantang Qaid baby fisrt..production hampir drop dan nak nangis je time tu...

Google apa yang boleh bantu dalam production milk tak de yang yakin sebab sume macam jamu atau pil ASI dan yang was-was je..tanya sume member..

Alhamdullillah roomate masa belajar bagitahu pasal shklee terus roger SID shaklee Fazira Aziz..trus rasa yakin sebab shaklee memang dah lama kat malaysia..

Mula-mula consume macam tak lalu..pastu gigih gak demi Qaid sebab memang niat nak fully BF..everyday campur dengan anmum/nestum/vico dan paling best blend dengan strawbery..mmg ohsem..

pastu sedar-sedar bukan je production milk yang tip top tapi kulit, tumit kaki dan also kulit baby pun mulus..siap ada yg tegur...hihi ni sume penangan ESP lorr..


Mula saat itu ESP dan diriku tak dpt dipisahkan hihi..bagai irama dan lagu chewah..smpai la sekarang dalam pantang baby number 2..dah tau apa yang wajib untuk production milk..

ESP!!! Sebab ESP gak la saya terus join as SID SHAKLEE:-)

~Leen Fazlina~

Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)

Syida 

013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767

Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!


Bulan September 2015 bulan promosi ESP




4 comments:

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...