Thursday, 10 September 2015

Alahan Mengandung Yang Teruk - Ada Cara Untuk Mengatasinya... :)


Testimoni ESP #13


Assalamualaikum semua! :)

Sebelum ni saya memang ambik ESP tapi on off. Kemudian saya didapati mengandung buat kali kedua. 

Alahan kali ini lebih teruk dari yang pertama. Saya muntah bila gosok gigi, mandi, bila bangun dari katil, muntah2 jadi kerap setiap 15-20 minit. 

Suami dah pening tengok saya makin susut berat badan (dari 45kg turun ke 40) saya sendiri rasa give up, entah apa nak makan semuanya keluar balik.

Kemudian saya tergerak hati nak cuba ESP. Well, manalah tau kan kut-kut perut boleh terima. Saya bancuh dengan milo dan cuba minum sikit-sikit.

Alhamdulillah, sejak dari hari itu, saya makin bertenaga dan makin kurang muntah-muntah. 

Sekarang saya terus amalkan ambik ESP, tambahan pulak ada kawan-kawan yang amalkan ESP lahirkan anak tanpa alami koyakan. Makin seronok saya nak berESP.

~Yana Ramly~


Untuk yang nak order atau nak tau pasal Shaklee bolehlah contact Syida ya..:)

Syida 

013 921 2767
013 921 2767
013 921 2767

Pengedar Shaklee yang sah dan KOMITED!



Bulan September 2015 bulan promosi ESP

Beli 6 ting ESP dapat 7 tong ESP

Beli pek berkembar ESP diskaun 5%

No comments:

Post a Comment

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results