Followers

Sunday, 5 April 2015

DAGING KAPRAU versi Syida :)



Akhirnya berjaya jugak Syida mencuba menu daging kaprau ni..hehe..siap 2 hari lagi syida masak menu yang sama..yang penting cepat dan memang sangat simple...:)

Kawan-kawan yang nak menu boleh la cek di
blog syida ni ya..syida ada share di blog ni 23 hari lepas..godek2 sikit blog ni jumpe la tu..hehe..

Nak tengok gambar ke? hehe..ye la..sembang saje semua orang boleh buat kan..kasi prove sikit nak tengok betul ke tak Syida masak daging kaprau ni kan..hehe..

Beres!! Sila la lihat gambarnya ya...hehehe..kepada siapa-siapa yang ingin mencuba jemput la ya..

Semoga bermanfaat untuk semua! :)

With love,
Syida 013.921.2767
Your trusted shaklee distributor :)

2 comments:

  1. sedapnya...terus rasa lapar..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak! hihi...boleh cuba ena...senang sangat dan sedap..cepat je buatnya dan jimat masa... :)

      Delete

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...