Followers

Monday, 9 March 2015

TESTIMONI ESP - Rosfarisya Roslan Rca

[ BULAN UNTUNG BERGANDA!!PROMO ESP March 2015]
.
.
ESP untuk orang yang super dupper BUSY jugak..:)
.
.
Tak cukup masa nak makan pagi memang sangat2 sesuai la ESP ni untuk mereka2..hehe..

.
.
Jum intai #TestimoniESP dari Rosfarisya Roslan Rca yang ambil ESP setiap pagi..:)
.
.
==============================.
Suka esp sebagai sarapan pertama saya!
.
.
Samada ambil as it is, ataupun campur dengan tamar koko atau minuman lain ke...esp tetap ada sebagai my early breakfast.
.
.
Kenyang sampai ke tengahari!..tipu la kot kalau nak kenyang sampai sehari suntuk kan...waktu pagi kat ofis tak terganggu (faham2 je lah..kalau dah berkumpul time makan tu, boleh drag ke arah buang masa..huhuhu)
.
.
Oh, yang penting...jimat duit breakfast ai hari2!
.
.
With love,
Syida 013.921.2767
Your trusted shaklee dealer

No comments:

Post a Comment

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...