Monday, 9 March 2015

TESTIMONI ESP - Noraimi Syazwani

[BULAN UNTUNG BERGANDA!!PROMO ESP March 2015]
.
.
#TestimoniESP ..apa kata mereka yang ambil ESP ni? :)
.
.
Pengalaman Noraimi Syazwani ..terima kasih kerana berkongsi pengalaman berharga! :) . .

Pengalaman ESP DAN GASTRIK! :)
.
.
semoga Noraimi Syazwani dimurahkan rezeki Allah kerana memberi manfaat kepada orang lain..aamiin :)
.
==================================
.
Noraimi Syazwani
.
.
Saya start minum Esp ni masa buat labwork yang makan minum tak menentu dan gastrik. .
.
Gastrik sampai jalan pun xleh..kena tunduk kejap dan jalan slow2.. .
.
Lepas istiqomah amalkan Esp ni, sampai bawak pergi lab, kongsi ngn kawan la, bila agak tak sempat nak lunch or dah mula rasa lapar, cepat2 bancuh.
.
.
Alhamdulillah cepat je pulih gastrik.. paling tak suka minum MMT tu sbb tau bahaya..
.
.
Apa pun lepas minum Esp bukan takat gastrik saya OK, Badan pun BERTENAGA, Berat pun maintain.
.
.
With love,
Syida 013.921.2767,
Your trusted shaklee dealer :)
.

No comments:

Post a Comment

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results