Monday, 9 March 2015

TESTIMONI ESP - Bazlia Amoza

[BULAN UNTUNG BERGANDA!!PROMO ESP March 2015]
.
.
#TestimoniESP ..apa kata mereka yang ambil ESP ni? :)
.
.
Pengalaman Bazlia Amoza ..terima kasih kerana berkongsi pengalaman berharga! :) .

.
→ badan sy sentiasa bertenaga..
→kulit pulak jadi lebih cantik sbb masa mengandung kulit jadi kusam..
→pastu stretch mark pun makin pudar..
→jerawat takde dah..
→parut2 jerawat makin pudar, →rambut dah tak gugur dan →tumit kaki pun dah tak kasar.
→Bila berpuasa tak terasa lapar sampai ke waktu berbuka
.
.
Allahu...semoga Bazlia Amoza dimurahkan rezeki Allah kerana memberi manfaat kepada orang lain..aamiin :)
.
==================================
.
Bazlia Amoza
.
Saya mula kenal ESP masa berpantang anak kedua Apr 2011..
.
.
mula2 tu tekak mmg takleh nak terima sgt rasa esp ni..tapi sebab kan nak banyak susu punya pasal saya gagahkan jugak...
.
.
ya allah syukur sgt sebab dah jumpa my milk booster (tears...sobss)..
.
.
masa tu otak sy tak penah pun terpk nak tahu apa lagi kelebihan esp ni (punyalah desprate nak cari milk booster)..yg sy tahu dia membantu menambahkan susu bdn..
.
.
lepas habis pantang 2 bulan mula lah bekerja..masa tu walaupun sy bekerja 5 hari lepas tu weekend busy dgn part time class lagi tapi sy pelik sebab badan sy sentiasa bertenaga..kulit pulak jadi lebih cantik sbb masa mengandung kulit jadi kusam..pastu stretch mark pun makin pudar..jerawat takde dah..parut2 jerawat makin pudar, rambut dah tak gugur dan tumit kaki pun dah tak kasar..
.
.
memang best esp ni..saya pernah buat eksperimen seminggu tak amek esp..saja lah nak tgk apa jadi..
.
.
yg sy nampak kulit macam tak sihat dan berseri, tumit kaki jadi kasar balik..so memang terbukti esp ni best..sebab dia jaga sel..bila sel sihat maka sihat lah bdn kita..
.
.
kalau time puasa esp ni memang superb..tak terasa lapar sampai ke waktu berbuka..sebab itu saya sgt sukakan esp..my no.1 supplemen..
.
.
Jum sama2 merasai bagusnya ESP!!:)
.
.
With love,
Syida 013.921.2767,
pengedar sah shaklee
.
.

No comments:

Post a Comment

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results