Tuesday, 3 March 2015

MORNING SICKNESS / ALAHAN MENGANDUNG



Assalamualaikum pembaca blog syida sekalian..:)

Tengok tajuk je........ni la perkara yang semua orang tak suka ketika mengandung. Syida pun tak suka. .hehe. . .

Sakit abis dalam perut bila semua yang kita makan keluar balik kan. . .:)

Apa yang menyebabkan syida tak suka sangat bila mengenangkan masa sebelum preggy ialah setiap kali demam plus muntah mesti pitam dalam toilet. .:)

Rilex je boleh landing atas lantai toilet tu. .Kadang tu terhantuk kepala kat mangkuk tandas la kat lantai la. macam2 betul. .hihi

Mase preggy syida try makan peppermint ginger plus supaya angin dalam badan semua keluar dan tak terjadinya muntah. Alhamdulillah menjadi. .:)

plus syida mmg ambil ESP tiap-tiap hari..ESP kan alkali...:) logiknya bila muntah rasa masam kan?? Hehe..tu namanya perut berasid..bila ambil ESP yang beralkali tu, asid campur dengan alkali jadi neutral la..hehe..

Syukur sangat sebab sangat risau muntah dalam kereta on da way pergi or balik dari ofis. buatnya pitam dalam kereta dan masa tengah drive tak ke haru. .

Meh la siapa nak cuba! syida sedia membantu insyaAllah. .

Boleh pm/msg/whataps syida di 013.921.2767..

Syida akan cuba sedaya upaya bantu anda! :)

With love,

Syida,
Pengedar sah Shaklee! :)

No comments:

Post a Comment

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results