Wednesday, 4 March 2015

JATUH CINTA DENGAN ESP :)



Assalamualaikum pembaca blog syida...:) Syida mula kenal ESP masa mengandungkan aqeef +-3bulan..lebih kurang bulan FEB2014..:)

Time tu mmg pikir nak cari supplement yang boleh bagi nutrients terbaik untuk anak yang bakal lahir..:)

Kesannya syida rasa bertenaga dan kenyang yang lama..syida ulang alik ke tempat kerja drive sendiri about 60km perjalanan pergi dan balik dalam keadaan jem sangat.. maklumlah syida stay di puchong dan kerja di mid valley..

Bulan puasa tahun lepas syida preggy 8bulan..ESP la peneman syida di waktu sahur dan berbuka..alhamdulillah syida bertenaga walaupun bulan puasa:)

Waktu bulan puasa tu jgk syida di uji Allah kene pedih ulu hati..macam2 syida cuba termasuklah produk yang famous dipasaran..Alhamdulillah ESP juga Allah bg sebagai penyelamat dan penyembuh dari pedih ulu hati tu..:)

Sebelum pergi labour room pun syida ambil ESP untuk bertenaga mase nak push baby..hehe..Alhamdulillah Allah bg bertenaga asbab ambil ESP dan berjaya bersalin normal anak pertama berat 3.6kg..besar jgk tu..haha..

Dalam pantang pulak, mmg ESP breakfast syida tiap2 pagi dan meal replacer syida sebelum tidur..:) alhamdulillah badan kurang penat walaupun mmg kena bangun malam susukan anak..:)

Effect ESP pada syida...

♥bertenaga sepanjang hari walaupun sebagai bakal ibu yang sarat mengandung berpuasa di bulan puasa dan terpaksa tempuh jem masa ulang alik ke tempat kerja dalam jarak yang bkn dekat :)

♥Susu alhamdulillah mmg banyak dan pekat..baby minum cepat je kenyang..beberapa jam lepas deliver dah boleh pam susu..syukur sangat..sehingga sekarang anak almost 7bulan pun masih lagi menyusukan dia :)

♥kulit glowing, stretchmarks bersalin dah semakin hilang dan parut2 masa kemalangan dulu pun semakin pudar..kulit jadi halus mulus..:)

♥kulit baby pun sangat cantik..ESP soya yang terbaik..anak mmg xde eczema..anakku baby shaklee..:)

Nak tau lebih lanjut pm syida 013.921.2767 :)

With love,
Syida 013.921.2767,
pengedar sah shaklee

No comments:

Post a Comment

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results