Followers

Wednesday, 10 December 2014

Kesan VIVIX pada Mak Syida... :)

Assalamualaikum pembaca blog Syida... :)

.

Syida doakan pembaca setia blog Syida diberi kesihatan yang maksimum...aamiin..

.

Hari ni Syida nak cerita tetang Vivix...Syida nak cerita kesan kepada mak Syida...Mak dah makan lebih dari setengah botol dah sekarang...Alhamdulillah dapat juga mak konsisten makan Vivix tu....hehe...

.

Syida memang niat nak jadi pembekal Vivix untuk mak selalu...doakan Syida ye kawan2..:)Tiada bayaran untuk mak kerana mak Syida tak pernah mintak bayaran dari kecil sehingga sekarang dalam setiap apa kebaikan yang beliau buat pada Syida...Allah...


.

Mulianya hati seorang ibu...rindunya dekat mak...huhu...untunglah kepada siapa yang boleh menatap wajak mak ayahnya setiap hari kerana dengan menatap wajah mereka pun kita dah di beri pahala... :)

.

Kalau nak cerita pasal manfaat Vivix ni banyak tau kawan-kawan...In Sha Allah Syida akan buat sharing pasal manfaat atau kebaikan Vivix ni di lain entry ye...:)

.

Antaranya ialah menggalakkan kehilangan berat badan...yang ni mak Syida takut sangat sebab mak Syida ni kurus sangat sebab mak ada asthma...semiga asthma mak terus go away!!...

.

Memang syida selalu remind mak supaya minum air banyak kalau ambil vitamin ni...pastu memang syida bagitau mak yang mungkin akan ada proses pemulihan ataupun healing crisis..

.

Memang betul...lepas mak makan Vivix beberapa hari, mak syida cakap muka dia rasa panas macam nak demam...maka Syida sarankan mak minum air banyak2...Mak Syida ni susah sikit nak minum air sebab malas nak ke tandas selalu...hahaha...apa punya alasan la kan..hihi... :)

.

Lepas tu kan....mak syida cakap bila time makan dia rasa lapar...ini syida suka sangat effect vivix dekat dia sebab mak syida memang makan tak ikut time...kalau lunch selalunya lepas asar...kalau dinner pulak selalunya lepas isya dan kadang2 pukul 12 malam pun ada baru nak dinner...

.

Mak syida cakap dia selalu rasa lapar...hihihi...maksudnya mungkin Vivix tak bagi kesan menggalakkan kehilangan berat badan untuk mak syida malah menggalakkan ke arah berat badan yang ideal...kalau orang gemuk yang makan mungkin menggalakan kehilangan berat badan la kan... :)

.

Hehe...apa-apa pun Syida suka dengar perkembangan mak syida...demimu mak, syida sanggup buat apa sahaja supaya kesihatan mak syida tip top... :)



p/s:Jika perlukan bantuan dan khidmat nasihat PERCUMA boleh tanya Syida :)






our Shaklee Independent Distributor,

Nurul Syahida Binti Ali
ID: 1113081
Call/SMS/WhatsApp: 013-9212767
Email: nurulsyahidaali@gmail.com
COD Area: Puchong, Ampang, Petaling Jaya

No comments:

Post a Comment

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...