Wednesday, 12 November 2014

VIVIX Untuk Kesayanganku

Assalamualaikum kepada pembaca blog Syida... :)


Hari ni abang GDEX call nak hantar VIVIX ke rumah parents Syida di kampung di Kuala Terengganu...

Alhamdulillah sampai jugak "SIRAP MAGIC"
tu ke rumah mak abah...hehe...Syukur.. :)

Memang dah lama Syida pasang impian nak bagi mak dan abah makan VIVIX ni cuma tak berkesempatan dari segi kewangan...

Bila pikir2 balik apa lah sangat duit beratus ringgit belikan VIVIX untuk diaorang berbanding dengan harga kesihatan mereka...betul tak?

Baik lah Syida melabur sekarang daripada Syida kena bayar bill hospital diaorang suatu masa nanti...

Bukan Syida nak berkira untuk tidak membayar kos rawatan mereka, tetapi Syida cuba untuk elakkan mereka dari menjadi penghuni hospital..

tak salah bukan?? 

Mak Syida ada asthma, resdung dan bunga badan pada tapak kakinya...abah plak ada sakit uluran, gout dan darah tinggi..

InsyaAllah Vivix dapat mengurangkan kesakitan yang mereka tanggung selama ni...jika Allah izinkan untuk hilang terus pun lagi bagus...Syukur sangat...

Sangat banyak khasiat VIVIX ni...nanti Syida cerita kat entry lain ye...kalau cerita kat sini tak abis nanti...hahaha.. :)

Jumpa lagi di lain entry... :) :) :)


Your Shaklee Independent Distributor,

Nurul Syahida Binti Ali
ID: 1113081
Call/SMS/WhatsApp: 013-9212767
Email: nurulsyahidaali@gmail.com
COD Area: Puchong, Ampang, Petaling Jaya

4 comments:

  1. Alhamdulillah..dapat berkongsi kebahagiaan & kesihatan yang baik dengan orang kita sayang..x rugi pun..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu zaharati..xde yang lebih bahagia melainkan kebahagiaan org2 yang kita sayang.. :)

      Delete
  2. insyallah....didoakan mak syida kembali sihat seperti biasa,,aameen

    ReplyDelete

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results