Saturday, 8 November 2014

Kelas Alam Maya...



Alhamdulillah selesai sudah kelas alam mayaku...

hari ni tajuknya ialah"UNDANG-UNDANG BISNESS"...

Untung sungguh ada kelas alam maya ni... kenapa??? sebab syida boleh bawak anak syida masuk kelas sekali...hehehe... :) cuba bagitau kat mana dapat bawak
anak masuk kelas??? ahahaha...ini Shaklee punya kelas la boleh bawak anak ni...dah la kelas free je...tak perlu nak bayar yuran kelas pun...untung ke untung?

Dengan bertambah ilmu di dada dalam masa yang sama dapat focus bagi kasih sayang dekat anak sekali...set combo gitu... :) ingat KFC je adeset combo...hihi

Alhamdulillah terima kasih Ya Allah memudahkan jalanku...

Meh PM Syida kalau nak join kelas free ni...anytime, anywhere!! 


Your Shaklee Independent Distributor,

Nurul Syahida Binti Ali
ID: 1113081
Call/SMS/WhatsApp: 013-9212767
Email: nurulsyahidaali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Followers

sila klik kat sini ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
CK Free Auto Backlink\ SEO-Ping Check Page Rank Backlink - OhDunia.my Active Search Results